MENU

Indien u op zoek bent naar een sfeervolle setting om een maaltijd te verorberen, bent u aan het goede adres bij ons restaurant in Oostmalle, De Degustatie. Hier kunt u terecht op eender welk moment van de dag, van ’s morgens vroeg voor een heerlijk uitgebreid ontbijt, ‘s middags voor een aangename lunch, tot ’s avonds voor een parel van een diner.

In ons restaurant in Oostmalle tafelt u in een mooi decor, waar een hartelijke en huiselijke sfeer heerst. U wordt er met open armen ontvangen door Lieve, die je in een vingerknip thuis doet voelen dankzij haar eeuwige glimlach en gezelligheid. Hans, haar echtgenoot, verzorgt in de keuken gerechten overladen met verse producten. Bovendien wordt u verwend door kleine extraatjes, die uw smaakpapillen vast en zeker zullen beroeren.

Dit jong en dynamisch echtpaar bezorgen u de familiale sfeer waarnaar u op zoek bent, ideaal voor jong en oud. U kunt er genieten van een overdekt terras voor rokers, een grote parking achteraan  het restaurant, een behaaglijk interieur en uiteraard voornamelijk van hemelse gerechten met op en top verse ingrediënten. Ons restaurant in Oostmalle en het bijhorende totaalpakket zal u dus zeker kunnen bekoren!

reservatie

Tel 03/311.82.44.

Email dedegustatie@skynet.be

volg ons op
  • Facebook Black Round
De Degustatie
Turnhoutsebaan154
2390 Oostmalle
03/311.82.44

Openingsuren

open van donderdag tot maandag vanaf 12.00 uur

Zondag open vanaf 9.00 uur ontbijt

Keuken open van 12u tot 14 u

en van 17u tot 21u

© 2008 by

De Degustatie bvba

geen copie of links zonder toestemming, alle rechten behoren tot  

bvba de degustatie

Wix.com